borta bra men hemma bäst :)

Nu är ja hemma igen kom hem i måndags! Italien var grymt roligt och en väldigt händelserik vecka! :) Vi har festat, kollat runt på se värdigheter och shoppat en hel del!! :) Haft de toppen! Skönt med lite sol i söndags var de srålande sol! :) Skönt med lite vår känslor! I måndags kväll drog ja ner till Mamma och Beijne där de var full rulle min kusin från stokcholm var här med sin bebis och sen var de lite annant folk också! :) Käkade gott och bara myste, borta bra men hemma bäst! Sen vid tio åkte ja hem och då blev de filmmys! ;) Igår blev de att laga lunch med Jossan blev potatis gratäng och grillad kyckling, mums! Sen drog hela ligan ut och åkte skidor grillade även korv jätte mysig kväll! :) Idag ska ja packa upp min resväska som ja ännu inte har gjort, haha snabb tjej!!

 
Lägger upp lite bilder nu för ja orkar inte lägga upp alla. haha

Snöstorm var de när vi skulle åka så planet blev 8 timmar försenat!



Maria utanför våran lägenhet, lilla dörren!! 






Jag och Mary









Maria och hennes Pappa :)



ZARA fanns där nere också, wiiihooo :)


Godaste kaffet ever!










utanför vårat fönster


skumpa drack vi en kväll också!:) haha



inatt åker vi till Italien baby :)

Nu blir de kolla Paradise och packa resväskan ej hunnit de eftersom ja jobbat hela dagen. Och snart kommer Mary också. Ja har nog liiite resfeber också tror ja. :) Men de hör väl till antar ja. Ha de bra för de ska jag ha shoppa galet och festa kan de bli bättre ♥


Pompey

Bra helg som vanligt! Fredag var ja hos Julia och festa lite sen vidare till Jossan och co. Lördagen var ja hemma hos Jossan och festa och hade de nice! Söndag de var mys hela dagen beställde hem pizza, kolla tv och bara myste. Nu ska ja gå upp och fixa ordning mig börjar jobba klockan 3 och imorn jobbar ja mellan 15-20:30 och sen på onsdag åker ja till Italien! :) kommer blir naajs!


RSS 2.0