sov som en prinsessa

ÅH UNDERBARA FREDAG!! Äntligen fredag, yes! Har jobbat hela veckan men idag är ja äntlingen ledig! Igår efter jobbat var ja och kolla på en lägenhet men den var alldelse för liten tyckte ja, så blir nog att flytta hem till Mamma och Beijne med gör inget eftersom ja trivs så himla bra där och i mitt nya rum i källaren. Sen kommer ja kunna spara så mycket pengar ju eftersom ja inte har någon hyra att betala :) Sen kommer ja kunna shoppa galet mycket fast de gör ja ju redan, men man lever bara en gång så va faan! Idag blir de att gå till frissan klockan två och sen har ja tusen miljoner grejer jag ska hinna med! Men de hinner ja nog och ikväll är de fest :) Ha en fin fredag.



Shopping!

Nu drar ja, Jossan, Fia och co till västerås och shoppar järnet! :) Ikväll blir de middag med Julia och Maria, underbart! Nej nu måste ja rusa ner för nu är dom utanför! Hasta lavista babÿ!


lunch och fika hos Mary

Trodde ja skulle vara ledig idag men imorse ringde jobbet och fråga om ja kunde jobba så de var bara att gå upp och springa till jobbet :) Slutade vid halv två så ingen lång dag. Mary mötte mig när ja hade slutat jobba nu håller vi på att laga lunch och snart kommer Julia med sina voffsar, mina bebisar! ♥ Imorn är de öppning börjar jobba halv sju - två! Nu ska ja käka mat och spela tv spel. Puss babe

kärlek

 


Du kan lysa upp den mörkaste vinter natten med ditt leende, jag är mållös ♥


Dramaqueen

Blev en god lunch hemma hos Mary idag. Jobbade mellan 14:30 - 20:00 alltid lika roligt. Nu kom ja precis hem från Julia var där och tog en cigg och snacka lite skit. Hade verklilgen ett roligt samtals ämne ja, Christoffer och Julia. Säger bara hahaha! Nu ska ja kolla film och sen sova. Imorn är ja ledig gud så skönt! :) Hörs!





jag skrattar idag

Fan klockan är redan två ja fasnade vid datan som vanligt satt på MSN och fejjan klicka även hem lite kläder från H&M! Trevlig kväll! ;) Blev mat hemma hos Mamma och Andreas lika gott som vanligt. Efter ja varit hos Mamma och Andreas gick ja hem till Fanny och vi kolla film och myste och satt och snacka skit! ♥ Nu ska ja sova imorn blir de lunch med Maria och sen vid halv tre börjar ja jobba. Godnatt och sovgott och ja kommer sova som en prinsessa, underbart ♥


you and me ♥

i don´t wanna lose your love tonight

Riktigt bra helg som vanligt men den här har varit grym!
Fredag: På dagen var ja med Pappa hela dagen hängde med ut till dom på landet och käka jätte god lunch, lasang hade han gjort. Min pappa är världens bästa! ♥ Han körde hem mig runt fem. Bara börja fixa sig och dra till Jossan och Viktor där de var party. Kom hem klockan fem på morgonen. Men de var de fan värt kan ja säga! ♥
Lördag: Började jobba SJU på morgonen de innebar två timmars sömn, 1.5 timmes sömn typ. hjäääääälp!! Så jobbade ja i 13 timmar eftersom ja sluta inte förens åtta på kvällen, men var ovanligt pigg hela dagen och kvällen! Jossan kom och hämta mig hon körde hem mig så ja fixa till mig osv, sen var de bara pått igen. De var världens jävla fest hemma hos Jossan igår, var folk överallt. Klockan halv sex gick ha hem med ett leende på läpparna! :) Men fan va underbart de va! :D Livet är en fest! Idag blir de en slö dag ska hem till Mamma och Beijne och äta mat vid sju sen blir de nog filmmys efter de! :) I like!

Bjuder på lite bilder från ett nyår för längeeeee sen! :)
Men de är minnen! ♥

Wille och Viktor. Ja gillar Viktors hårfärg, haha! ;)



Jossan och Erica ingenting har förändrats! ;) sötaste!



Nellie, Jossan och Viktor.


Robin och Wille :)



En glad och full Fia! 


Nyårs kyssen. Robin och Fia :)


Haha, sötaste!


Nellie, Robin och Wille :)


Dom här låtarna väcker så mycket fina och roliga minnen!! hahaha








bahamas baby

Jag saknar dig min underbara lilla kusin ♥ Saknar Bahamas otroligt mycket ska bli skönt att åka tillbaka och träffa alla och även träffa den nya lilla kusinen Maya :)





















jag gör de du inte vågar

Igår var de jobb hela dagen 8:00 - 17:30 sen hem och softa lite sen kom Jossan vid halv elva och hämta mig så satt vi hemma hos Jossan och prata och hade mys med Fia och Robin som kom hem från Egypten igår. Var väl inte hemma förens tre inatt, snark! Idag har vi varit hos vetrinären med Rocky och Rambo dom skulle ta spruta. Nu håller vi på att laga lunch hemma hos Jossan. Jag, Fia, Robin och Jossan och snart kommer även Lina. Mysig dag!

jag har en hemlighet

Idag har ja varit ledig så sjukt skönt eftersom ja jobbat sju dagar på raken! Så jag och Maria gick och käka lunch på Wickmans hade mycket att prata om eftersom vi inte träffats på en vecka och på den veckan har de hänt mycket! :) Haha! Vid tre kom Jossan och hämta oss vi drog till Maxi Jossan stor handla sen släppte vi av Maria vid donken hon skulle jobba stackarn. Jag hängde med hem till Jossan satt och kolla lite stugor och sånt lagade även mat Tacos. Berra, Homo och Ted kom även så vi käka och hade de mys! Juste ja och Jossan solade en sväng också. Älska sol och värme! Nu ska ja krypa ner under täcket och sova :) PUSS

de kommer bli grymt bra de här, ja bara vet de! :)



jag svävar på rosa moln nu

Fredagen hos Helena var jätte mysig! :) Bebis Tyra var där också så ja gosa med bebis hela kvällen :) Runt två gick vi hem. Ja skulle även upp sju och jobba men de gick bra SLutade vid tre på lördagen så då hem till Mikaela en sväng och fika sen och åkte ja och Jossan och panta flaskor, haha! Sen var det fest hemma hos Jossan och Viktor :) Just precis vaknat mår fruktansvärt bra förutom att ja är lite trött! Vid halv fyra börjar ja jobba och slutar kvart över nio ikväll och sen blir de att hem och kolla film och sen sova :) Nu ska ja ta och gå upp från sängen och förflytta mig till soffan! hahaha!!

Tack för en bra kväll! Love Love Love

Min väg eller ingen väg

Braa dag idag! Ikväll har ja varit hos Julia och myst. Mary ringde även, åh vad jag saknar dig! Men på lördag kommer hon hem! Även pratat med Min Jossan de planerades för nästa helg. haha.  ♥ Kom precis hem från Julia vi var ute och gick en kvällspromenix med voffsarna så söta dom är, mina bebisar! Blev lite ändringar imorn på jobbet så imorn börjar ja 9:00 och slutar 20:00 sen blir de myskväll hos Helena med ost och kex med Mamma och co :) ♥



en kväll hos Uvan ♥

Åh ja är kär i Julias nya lilla hundvalp Astrid, så sööt! Åkte direkt till Julia efter ja slutat jobba Sofie var även där. Vi satt och prata och skratta massor som alltid. Sofie bestämde även min maträtt på mitt bröllop :) hahahahahaha! Hon hade lite svårt med vissa ord ;) Sen gick vi ut och gick med voffsarna jag försökte även visa Astrid hur hon skulle kissa, hahaha! Nu har ja just precis tagit en lång härlig dusch och nu ska ja krypa ner i sängen för imorn ringer klockan på halv sju. Imorn blir de en lång dag 7 - 17 Godnatt och sov gott! Bilder kommer imorn på voffsarna. ♥

Måste även säga Grattis till Simone som ska bli MILF :) ♥

idag ska julen ut.

Vaknade inte förens halv ett, trött tjej! Ligger fortfarande i sängen och myser. Men nu ska ja kila upp och hoppa in i duschen och sen gå till jobbet :) Så skönt att gå man kopplar bort allting annat när man går där med musik i öronen. Love! I brist på annat så svarade ja på lite frågor. Bye Bye!


hur lång är du: 165

hur mycket väger du: 52

vilken sko storlek har du: 36-37

byxstorlek: 25/32

tröjstorlek: XS/S

är du nöjd med din kropp: Ja de är ja väl.

skulle du kunna plastikoperera dig: Ja

välj en sak du tycker är fulast på dig: Mitt ärr

vilken ögonfärg har du: Bruna/gröna

vilken hårfärg har du: Nu är ja typ röd hårig

har du lång överkropp: Hahaha, de vet ja inte nä de tycker ja inte

har du långa armar: lagom

har du långa naglar: ibland


baby

Nu blir det tv mys och massa tjej snack med Mikaela, ska kolla paradise bäst ju! Kom väl hit runt halv nio. Hängde med Mamma och Beijne till Nippon och Marie och var där ett tag osv. Men nu ska ja gå och titta på tv :)

Saknar min bebis Astrid också! ♥

Hemma hos Mamma och Beijne :)

Imorse var de otroligt segt att gå upp, men bara gå upp och gilla läget lixom!! Slutade vid halv fyra så då gick ja hem till Mamma och Beijne och nu sitter ja här vid datan och väntar på att Mamma ska bli klar med maten, mammas pasta med skinksås blir de, de är grejer de :) Fyfan vad gött. Sitter förövrigt och kikar runt på olika hemsidor och letar efter bikinisar. Nu vill ja ha sommar nu nu nu nu jaa just precis nuuu!! KYSS


Jag blir glad av dig




    
Beställde även hem dena bikini från H&M. Jag älskar verkligen bikinisar älskar att variera på sommaren, så tråkigt att ha samma hela tiden!! Usch!


spring 2010

Åh vilka fina kläder dom har i H&M katalogen ligger och kikar i den nu och ja ska beställa massor utav grejer :) Resan är även bokad, den bokades i måndags! Kommer bli grymt! :) Jag längtar redan. Idag har ja bara jobbat när ja slutat kom Beijne och hämta mig och körde mig till Jossan tog en cigg och snacka lite. Nej nu är de verkligen Godnatt för imorn ringer klockan på sjuuuu. Tralalalala!


Så här ser mitt hår ut är dock inte tillfixat! Men kort är de och ja gillart!




järngänget

Vilken jävla helg de varit, bästa helgen på länge! :)

Lördagen så käka vi ju mat hemma hos Jossan och Viktor och sen börja vi dricka och hade så jävla kul. Sen vid halv två kom ja och Jossan på att vi ville gå på joar så ner på joar och fucka ur :) haha. Sen hem till Jossan och Viktor där gänget fortfarande var kvar och festen fortsattae en liten stund till. Vi halv fem decka ja på Jossans soffa bra på planeten. Jossan och dom andra gick och la sig klockan nio på morgonen?!?! :) hahaha.
Söndag: Vaknade vid tolv gick in till Jossan och väckte henne, haha! Sen slappa vi ett tag och satt vid datan spela tv spel sen vid halv fyra drog vi allaihopa till Örsa och käka pizza och de var fan sjukt gått! Sen hem till Jossan och Viktor och hade film mys :) Vi tittade på en skräck film. Vid halv tio fick ja sjuss hem till Mamma och Beijne och då slockna ja direkt typ. Tack för bästa helgen på länge! Så sjukt jävla kul ja har haft!! ♥ :)

Imorse ringde klockan vid kvart över sex bra segt att gå upp. Började jobba vid sju och slutade nu vid tolv och sen börjar ja halv tre igen till halv nio :) Så nu ska ja ner på stan och träffa Fanny och hennes mamma ska ta en fika :) Idag åker Maria och dom till fjällen jag skulle egentligen också följt med men jag ska jobba hela veckan istället.

Min vecka ser ut så här så i helgen blir de nog en lugn helg, men vem vet!? ;)
Måndag. 7-12 14:30-20:30
Tisdag: 7:45-15:30
Onsdag: 15:00-20:00
Torsdag: 7:30-17:00
Fredag: 14:30 - 20:00
Lördag: 8:15-15:00
Söndag:15:30- 21:15


Robin och Wille.



Jossan och jag :)


Igen :)


så himla fina tsm!


Wille.


Maria på donken :)


Bordsbön på fjärdhundra gatan. Hahahahahahaha


Berra Bus,


söta Jossan


Homo.


<3


PARTY


Uffe vakta redbullen.


hahahahahahaha


Pekh





liiite onyktert.


Berra bus


så här sov Fille, skönt stackare


Homo på golvet


festen fortsatte utanför joar :)


påväg till örsa


Brum Brum


vakt hunden Rambo ;)


hahahahahaha


hahaha!


jag är en vinnare

Nu tar jag mig ur de här med stoltheten i behåll, de är du som är en förlorare och jag en vinnare!

I'm a survivor
I'm not gon give up
I'm not gon stop
I'm gon work harder
I'm a survivor
I'm gonna make it
I will survive
Keep on survivin'


living the dream

Sitter hemma hos Jossan och Viktor nu. Vi har varit och handlat mat precis även varit ute i litslena och hämtat grabbarna. Var även upp till donken och hälsa på Maria och Julia en sväng. Nu ska vi laga kött, strips och bea, mumma! Berra, Filip, Alexander och Pekh är här också. Så ikväll blir de middag sen får vi se vart de bär av antingen fest eller film kväll. :) Nu sitter ja här i soffan grabbarna spelar tv spel och ja ska gå och hjälpa Jossan och laga mat. Ha en bra kväll fuckers. Puss ♥

Vimmel bilder från går dagen. Jag, Fia, Jossan och sen Will I Am i bakrunden :)


Maggan, Jag, Fia och Jossan ♥

bakfull ab

Ligger i soffan är helt död från gårdagen, De var en hel galen kväll och ja hade så jävla rolig. Vi åkte ner till joar vid ett sen efter joar så åkte vi hem till Jossan och Viktor och jag och Jossan laga mat korv och makaroner :) Haha ja var inte hemma förens halv sex imorse. Men riktigt bra kväll! Nu ligger ja i soffan och kollar på film snart kommer Erica hon ska låna ett par skor eftersom hon ska gå ut i stockholm ikväll eftersom våran vän fyller 20 år, Grattis Challe Balle! Glömt kameran hemma hos Jossan så bilder kommer så fort som möjligt.




Du är vacker!

break your heart

Blev en mysig lunch med Chanel idag var även in till Jojjo en sväng och babbla lite. Träffade även Amanda på stan så då babbla ja lite me henne osv :) Fick även åka ner till jobbet en sväng och fixa en grej så Jossan hämta mig där sen drog vi till bolaget och köpte dricka. Nu ska ja ta och knäcka en cider och vrida på volymen sen hoppa in i duschen och börja fixa mig. Ha en bra kväll allihop! :) PUSS

Maria är tråkig hon jobbar ikväll och inatt :( Men imorn ses vi :) ♥




i'm a survivor

Upp och hoppa pigg som en loppa! :) Jag håller på att tvätta för fullt och jag tycker de är jätte kul att tvätta faktiskt tro de eller ej! :) Idag är de fredag underbara fredag. Ikväll blir de att dricka hemma hos Jossan och Viktot. Party like a rockstar. Ska även kila ner på stan en sväng och kolla om ja hittar nått snyggt att ha på mig tills ikväll ska även luncha med min Chanel. Har inte träffat henne på en hel vecka :( Så vi har mycket att tjattra om :) PUSS


bilder

Här är lite bilder på från den 19/12 när vi drack hemma hos Julia och sen gick vi ut ja skulle egentligen inte gått ut eftersom ja sluta halv tio på kvällen och börja sju dagen efter. Men är man en partysessa så! :)

Maria och Jag ♥



Maria, Jag och Julia! Kärlek!



vi gillar att ta kort!


Ebba gillar min sko inge fel med de..



Full,Fullare Fullast kankse ;)



Ebba, Matilda, Jag och Jeff.


Joarblåå hej och hååå



Hahahahaha, min hand ser helt störd ut :)


Emelie och Ja.. Fråga inte vad vi gör för de vet vi inte..


Naaajs!


Helan och Halvan kan vi kalla dom! :)


@ Juliaaaa

Blev en 25 minutare med Julia och nu ligger ja och Sushi i Julias säng och myser! :) Blev inge IKEA de får bli en annan dag :) Julia håller på och plockar och fixar, duktig tjej! Snart kommer Sofie också, wii. Runt halv två ska ja kila hem eftersom ja ska laga lite lunch till mig och Fanny. Köttbullar, Potatis, gräddsås och lingonsylt, fyfabian va göött! PUSS

Tänkte lägga ut lite bilder på Julia. Här är Julia i mitt kök med våran antika brödrost som förövrigt är slängd nu! Hahaha! 2004 togs de här kortet.





De här är min favorit bild på Julia och kommer alltid vara!! Så sjukt söt, 12 år gammal! HEJ PORRIS!




godmorgon!

Godmorgon!! :)
Vaknade runt halv åtta utav att Fanny ringde då hon var på väg in till stan så hon kom upp och nu ska vi dricka te och äta smörgås innan hon börjar jobba och ja ska ju åka och sola med Julia, åh vad skönt med värme! PUSS

En mysig kväll hos Jossan och Viktor :)

Nu ska ja ta och försöka sova fast ja ligger och kollar runt lite på olika sko sidor, love! För imorn ska ja upp vid halv tio jag och Julia ska åka och sola och sen drar vi till IKEA :) Kom hem från Jossan och Viktor runt halv ett blev lite senare än vad vi tänkt oss. Vi åkte till Maxi handlade mat sen lagade Jossan mat till oss spagetti och köttfärsås blev de :) Jossan fixade även min blogg och sen satt vi bara och prata och hade de super mysigt! ♥

Jossan och jag sommaren 2008. Min avskedsfest innan ja drog till Bahamas :)

Tack för ikväll mitt hjärta!


21 minus

Nu har Fanny precis gått och jobbat och jag ska sätta på mig termobyxorna och jackan och hela kittet och promenixa till Jossan för att dricka lite te och snacka skit! :) Faan de är 21 minus bor vi i sverige eller?! De är fan isbjörnar ute....


En bild från i sommras! Mitt lååååånga hår!!

en annan del av köping

Igår på morgonen gick ja till Julia och hjälpte henne i sin nya lägenhet Ebba och Sofie var även där :) Jätte mysigt hade vi! De kommer blir så fint alltså! Träffa även Fanny innan hon skulle dra och jobba vid fem. Runt sju drog ja till Jossan där de var fest för fulla muggar men ja orka inte festa eller dricka eftersom ja fortfarande är sjuk... Mötte Fanny vid halv elva vi gick hem och kolla en annan del av köping och låg i soffan och snacka skit och pratade om allt och inget. Fanny slagga även hos mig så vi vaknade vid tio och nu sitter vi och kollar på en annan del av köping och har just beställt hem pizza :) Mmmmm.

Bebis mage, så vacker! ♥
     

    

Jag älskar dig min vän! ♥


De görs så ont!

Fan vad ja saknar dig alltså!! De gör så fruktansvärt ont i mitt hjärta. Ja känner mig så ensam utan dig ♥

De är våran låt kommer du ihåg? Tårarna bara rinner ner!

you rock

Dagen började med att ja gick ner på stan och träffa Fanny och Lollo tog en snabbfika med dom på wendys. Vid fyrs gick ja till Julia och co och hjälpte henne att flytta sån tur är de bara rakt över gatan hon ska flytta, haha! :) Käkade även pizza där och myste kommer bli så fint i den här lägenheten! Vid nio gick ja till Helena och drack lite te och myste. Nu ligger ja äntligen i sängen och ska sova fyfabian vad skönt de ska bli! Godnatt folket.


the show must go on

Klockan sju ringde klockan imorse så de var bara att pulsa i snön upp till jobbet fast de var jätte skönt att myisgt att ta en morgon proemix, musik i öronen så funkar allt! Kom precis hem slutade klockan halv fyra Beijne körde mig hem :) Nu ska ja snart och dra och sola med Julia åh va skönt med lite värme!! Ikväll vet ja inte vad kvällen erbjuder de får vi se, tror att de blir lungt är inte så pigg heller har ont i halsen osv. :( Kankse åker med Mamma och Beijne ut på middag hos Min Gudmor och co.






Bjuder på en gammal bild på mig och min Gudmor.

Hej 2010

Igår var de nyårsafton. Hade tid hos Chanel klockan 12 hon skulle fixa en nyårsuppsättning men vi ändra oss sista sekund och klippte en snygg kort bob! :) Så nu är ja korthårig fick med mig min "lila" toffs med hår hem. Och ja ångrar mig inte att ja klippte mig. Jojjo kom även in och joina mig ett tag. Ikväll var de middag hemma hos Johan och Sara med Mamma, Beijne och Helena vi åt och hade de trevligt. Plenerade även en resa! Yeees! :) Nu ska ja ta och slagga för imorn börjar ja jobba kvart över åtta. Gott nytt år på er allihopa! Blev inte många bilder från nyår glömde totalt bort att ta kort. :( Gunatt!

Välkommen 2010 du är efterlängtad!

Jag i min häftiga nyårsklänning, en lång paljettklänning!


RSS 2.0