Nyårsafton.

Idag är det nyårs afton det känns det inte som, vädret är jätte tråkigt och det är snor halt ute man kan ju typ inte gå utan att man ramlar. Kul med högklackat ikväll... Ni kan kalla mig för Bambi på hal is!! Jag har jobbat idag mellan 7-15 sovit som en kratta inatt så trött som ett as var jag i imorse och nu med. Så humöret är inte på topp! Hjärtat är redan och hos Mike och Linda och hjälper till, duktiga han! Jag fick vara hemma så jag kunde vila en sväng och pigga på mig lite och sen ta och tagga till :)) hörs sen! PUSS

Varför är du alltid så förstående? ♥


30/12-12

Jag har verkligen börjat blogga mycket igen, det går verkligen i vågar det här med bloggandet. Men statistiken ökar nu iallafall. Imorn är det nyår, redan ett helt år har gått! Vi firar in det året hemma hos Linda & Mike med fina vänner,12 st blir vi. Så vi blir ett litet gäng så det blir god mat och lite spel osv! Kommer bli toppen! ♥

Bjuder på lite bilder från kvällen, vi var även barnvakt åt söta Elias ikväll.


Söndag's mys.

Ännu en dag med shopping men idag blev det bara kläder, köpte även lite till min älskling också! :)) kom hem med några påsar faktiskt så idag hitta jag lite kläder som föll mig i smaken. Nu ligger jag helt utslagen i en schäslong hemma hos mamma och Beijne, hjärtat ligger i den andra. Person's ska också äta här ikväll och ikväll serveras hemma gjord pizza. Ha en fin kväll! ♥

Idag körde vi på kycklingen istället för köttbullar.


Trött tjej.

Inte ens smink kan dölja mitt trötta ansikte från gårdagen, men kul var det!! Nu blir det erikslund för lite shopping med Erica! :))


Blindbock blir man aldrig för gammal för när det finns vin med i bilden! :))))


Kusin vin mys! ♥


@coop parkeringen

Nu sitter jag och flickorna i bilen medans Fanny är inne på bolaget. Var ju som sagt på växtriket och handlade lite idag igen det är 70% ju på alla inrednings grejer, så köpte på mig lite mera! Köpte även lite till Fanny som jag tyckte hon skulle ha i sitt nya hem! :)
Nu ska vi åka till donken och äta lunch, bäst att passa på för på tisdag då ska jag börja äta nyttigt osv.

Idag kör jag på mjukis byxor och osminkat och glajjor.


Godmorgon lördag!



Här har vi varit vakna sen åtta, snark!! Vaknade av hjärtats väckarklocka, han är duktig på att snoza i sådär en timme! ;) Idag är han och Beijne och massa andra på Solvalla och spelar på hästar och dricker öl, var en hel buss från Enköping?! Haha! :) så jag ska åka tillväxtriket med Lotta och Maria nu och sen ska jag till Fanny och busa med flickorna!! ♥ Puss


Våran julklapp till William. Är det barnen eller dom vuxna som tycker det är roligast?!


Äntligen fredag och helg!


Shopping ♥

Puuuh, nu har det shoppats klart för min del! Köpte lite saker till hemmet och underkläder och lite sånt. Vi åt även lunch med min fina Chanel! ♥ När hjärtat var klar åkte vi och köpte champagne och alkohol till nyår, kaos på bolaget och på Coop parkeringen. Åkte även och köpte massa raketer!! Så nu har vi också till nyår, kanske blev det lite för mycket raketer men det är kuuuul tycker jag. Och det är bara nyår en gång om året, vi köpte på ÖB och där var dom inte så dyra! :)

Så nu ska göra om lite här hemma. Jag är glad över dagens fynd micke är nog inte lika glad! ;) Stackarn det står grejer i varenda skåp här hemma med massa sånt här, jag vågar knappt öppna skåpen! Men jag tycker det är kul och fixa och trixa hemma. Och när det är klart tycker han alltid att det blir sååå fint! Tur är väl det! :D ikväll är det middag hos Lotta och Kent eftersom Jimmy, Sara och William kommer hit från Jönköping.




Fredag :)

Okey, idag är det verkligen bambi på hal is! Fy fasiken vad halt det är ute! Vi är på väg ner på stan för att äta lunch nu och vid halv två ska hjärtat på massage och jag tänkte strosa runt på stan och kolla om jag hittar nått fint inför nyår.


Godnatt ♥

Kvällen har tillbringats hos Linda och Mike, med hämt mat och film även massa mys med Minella.

Det är hit vi ska åka till Kalabrien som ligger i Italien. Det är italienska rivieran. Det är ju inte förens i sommar men nu har man lite i vår och till sommaren att se fram emot! Vi har lite saker inbokade. :)) eftersom jag bara varit på shopping resa till rom, så ska det bli kul att åka på sol och bad semester till Italien.




En väldigt trevlig kväll igår! ♥

Herre Gud vilken härlig och rolig kväll vi hade! Haha! Jätte god mat mycket skratt och mamma, Beijne, hjärtat och inga bjöd på lite dans show in på små timmarna... Jag skratta så jag kissa på mig nästan! Var väl hemma runt två, hjärtat spydde som en räv. Mm så går det när man dricker för mycket rom och cola! Nä mitt fel, jag som blandade dom! Dom hade en rom som bara finns att köpa på Bahamas, det är hjärtats favorit! Så nu drack han väl rom och cola för ett år!! ;))

Beijne's pappa skojar ju jämt och säger roliga saker och berättar historier. Igår sa han så här och Micke skratta så han ramlade av stolen nästan, vi andra är liksom vana med alla skämt men Micke har ju inte hört alla.. Åh herre Gud vad han skrattade!! :D så idag har jag träningsvärk i magen utav allt skrattande.


Vi har inte gått hem ännu, vi har alldeles för trevligt här! :))


Trött och osminkad.


Annandag jul.

Ligger i soffan och bara slöar, kollar även lite på narnia som går på Disney channel. Kom hem från jobbet för en liten stund sen. Jag är själv hemma, hjärtat och Beijne är på solvalla och kollar trav i hopp om att vinna! Själv tycker jag trav är riktigt tråkigt nog för att jag inte fattar nått utav det. Nu ska jag fortsätta kolla lite på narnia innan jag ska göra ordning mig för kvällen. För vid sex ska vi till Beijne's föräldrar och äta middag! herre Gud julen tar aldrig slut känns det som det är fjärde dagen för oss nu! :))





Grattis fina Sune på din 1 års dag! ♥


Juldagen.

Oj vad vi är trötta, vi ligger i soffan som två klubbade sälar fast det är nog jag som är tröttast skulle jag tro. Så ingen utgång för min del ikväll och jag är inte ens sugen heller sen jobbar jag ändå imorn. Så jag myser här hemma istället, nu ska vi kolla film om jag orkar hålla ögonen öppna vill säga. Jag känner mig som en pensionär, haha! Jag tycker verkligen det är så fruktansvärt tråkigt att gå ut. Jag tycker bara för festerna är roliga nu för tiden. PUSS

Den här korven klättrade och klängde på mig under kvällen men han är ju för söt! Så en bra bild fick jag och resten är suddiga, haha!


Bilder från julafton.

 
Julaftons frukost hos Mamma och Beijne! ♥
 
 
Ute hos Beijnes Farmor Sonja. Tog den här bilden och skickade till Sara och Morgan på Bahamas.
 
 
Ett litet rådjur som var jätte nära utanför fönstret! :)
 
 
Hos Ingamaj och Gurra i väntan på tomten!
 
 
Det var fler som hade väntat på tomten.. ;)
 
 
Lotti fick såklart också julklapp från tomten.
 
 
Jag älskar er!
 
 
Sen en bild från idag när vi var ute hos Pappa och Monica! Fina pappa står och steker prinskorv! ♥
 
 
Kom hem för en stund sen och nu ska jag slappa i soffan innan vi ska på middag hos Maria och Kim vid sex. Där blir det tacos, ska bli super gott då man ätit julmat hur många dagar som helst typ även fast jag älskar julmat också.

Vilken lycka ♥

Vilken helt underbar julafton vi hade igår! Vaknade för en liten stund sen. Hjärtat sover fortfarande så tänkte berätta om gårdagen. Det kommer bli en bok, får korta ner så mycket som det går.

Började med jul frukost hos mamma och Beijne där vi fick paket. Vet ni vad vi fick?! På äggen som vi åt till frukost där stod det olika ord som vi skulle sätta ihop, och det stod god jul Micke och Paulina ni ska få åka till Italien med oss!! :)) så vi fick en resa till Italien i sommar så vi åker tsm med mamma och Beijne! :)) sen vid tolv kom Kent och Lotta hem till oss och vet ni vad vi fick då?! En tvätt maskin!! Så himla skönt med en egen nu! :)) vid två åkte vi ut till Beijne's farmor i torstuna och skinksmörgås och bara myste, jätte mysigt litet hus bor hon i! Vid fyra var vi hos Inga maj och Gurra, hjärtats moster. Där det blev massa god jul mat och tomten kom och vi fick ännu mera paket. Fick present kort på Ikea och två parfymer från clean, dom luktar bara fört gott!! Sprutade även på lotti så nu luktar hon jätte gott!! En jätte mysig kväll var det! Juste och utav min fina älskling fick jag en hårfön från Chanel, den nyaste och bästaste på marknaden! Precis vad jag hade önskat mig utav honom. Så nu kan jag kasta min gamla som låter som ett jävla flygplan... Kvällen avslutades nere hos mamma och Beijne med ett glas vin. Tack för en helt fantastisk julafton och jag har verkligen fått ALLT jag önskat mig!! Lyckan är total och jag finner inga ord för allt! ♥

Nu ska jag väcka min lilla gris som snarkar här bredvid, dax att gå upp för nu ska det firas jul ute hos pappa och Monica. Jag kan tyvärr inte ladda upp några bilder från igår, försöker sen ikväll med det. Puss och ha en fin dag.


Dan förre doppar dagen.

Hej min vän!

Jag har jobbat hela helgen, därför det varit tyst här inne. Men ikväll har jag tagit semester så jag slutade vid tre idag. Då var jag förbi mina små person's och sa god jul! Och nu vid fem ska vi till hjärtat's pappa och rosie och fira julafton där och äta god mat och spela bingo med alla syskon + respektive. Vi kommer fira jul i tre dagar, så ikväll börjar vi! :)) ha en fin kväll allihopa! Först förbi mamma och beijne nu där det är fullt hus. vi ska lämna lite julklappar! PUSS

Nu ska jag spara så jag får så här långt hår igen.


Fredag.

Snart ska jag ner på stan i julkaoset, tur jag är klar med mina julklappar! Så jag kan njuta i lugn och ro när jag äter lunch med Chanel!

Tack för en mysig kväll igår och tack för dom fina julklapparna! :)))


Nyårslöften?!

Har ni några nyårs löften? Jag hade ett i år det var att sluta röka,vilket jag har gjort!! Och jag är otroligt stolt över mig själv och det har varit ett rent helvete rent ut sagt dom första månaderna iallafall, fyfan! Men idag är jag äntligen rök fri. Men tyvärr gick jag ju upp ganska mycket så mitt nyårs löfte blir att gå ner allt jag gått upp!! Men det tar vi när det nya året börjar, för nu i jul ska jag äta gott och bara njuta för sen blir det hård träning!! Hej Beach 2013!

Så här small vill jag inte bli igen. Just hem kommen från Bahamas, mådde så dåligt då och jag vägde ynka 47 kg. Och så lite vill jag inte väga det passar definitivt inte till min längd då ja är 1.65.


Hungrig tjej! :)


Finally.

Jag har stressat sen jag vakna typ har haft fullt upp verkligen, men nu ÄNTLIGEN är julklapparna klara!! :)))

Blev en god lunch med min fina Erica, var ett tag sen vi åt lunch så det var verkligen mysigt! Efter det möte jag Jojjo på stan blev en runda med henne. Sen träffa jag Helena en sväng, köpte mig en klänning från H&M som jag ska ha på julafton! Hjärtat kom ner på stan och mötte upp mig så köpte vi dom sista julklapparna.

Nu ikväll ska vi till Mike och Linda och äta och dom ska få lite julklappar utav oss, så vi kör lilla julafton ikväll! Ha en fin kväll mina vänner! PuSS

En bild på mig och min fina mamma! ♥


Bebis mys ♥

Nu åkte Minella just, hon vaknade efter en stund så jag fick gosa med en vaken bebis också, Tur det :)) Nu ska jag ta ett varv med dammsugaren och sen duscha. Usch vilket tråkigt väder det är ute grått och trist har ingen lust att gå ut idag, egentligen vill jag bara ligga i soffan och titta ut på vädret. Men måste ju till jobbet så jag får ju lov att gå ut.


Onsdag.

Redan onsdag och bara några dagar kvar till julafton, räknar ner dagarna! Imorn blir vi klara med alla julklappar! Skönt!

Jag sitter i soffan och väntar på att mitt kaffe ska bli klart. Lilla Minella är här medans mamma Linda håller på att flytta grejer. Minella bara sover och sover, snälla unge! Fast jag tycker hon kan vakna snart faktiskt! :))) vid tre börjar jag jobba men bara till halv nio. Ha en fin dag. PUSS


Livet är för orättvist! Tänker på er! ♥


The sky is the limit.

Åh vilken mysig helg! Återsken och julbordet var bra och återsken är ju fantastiska!! Vi lämnade julbordet runt nio eftersom vi skulle till Mike och Linda och fixa i deras nya hus, jag var nanny såklart! :)) idag har jag varit hos Fanny men innan var jag och hjärtat och köpte julklappar, herre Gud vad glada små skitarna blev!! Vi köpte massa med leksaker och skum osv som dom kan ha i badkaret. Hjärtat har målat här hemma så nu är det nästan klart, vi målar bara lister då dom är lite slitna, kommer bli super fint! Har även lite andra planer här hemma också, sällan!! ;)

Nu kom vi precis hem från mamma och Beijne där vi tillbringat kvällen med god mat och fint sällskap! Skönt avslut på en bra helg. PUSS


Vi äter gott och bara myser. :) underbara härliga tredje advent. Madde och Mossan är även här med barnen. 😊




Tredje advent.

Dagens goda gärning är nu gjord! Skänkt 200 kr till musik hjälpen så att barnen i slummen kan få rent vatten, gör det Du med! 13 miljoner hade dom fått in imorse, hejja hejja! :)) jag och hjärtat har just ätit en sen och mysig frukost framför julkalendern och även tänt den tredje ljuset, snart är det äntligen julafton! Nu ska jag klä på mig för jag ska gå till Fanny och mysa, älskar att dom flyttat in till stan och så nära oss! Nu blir dom Aldrig av med mig! :)) Ha en fin dag! PUSS


Återsken & julbord.

Hej min vän!

Här hemma startade dagen vid halv tio då vi började hjälpa Mike och Linda och flytta, så inatt sover dom första natten i sitt nya hus! Tur att dom inte flyttat så långt bort utan 300 meter bara så vi har dom fortfarande nära oss. Och det är så fint! :) så vi har hjälpt dom hela dagen. Så nu kom vi precis hem och nu ska jag börja fixa mig för återsken och julbord med hjärtat's familj. Kvällen igår blev tidig för min del tur det så man var pigg idag, men det var en super trevlig kväll och tack för igår och jag skrattade så mycket, ni är galna! ♥ PUSS

Erica körde en 50cent igår också!


Make every moment count.

Det är jobbigt att vara lek tant, men vad kul vi har haft! Nova blev jätte ledsen när jag skulle gå. Så skönt att dom flyttat in till stan, bara 15 minuters promenad till dom! Nu ska jag hoppa i duschen och göra ordning mig för Kamilla's födelsedags fest ikväll! :) ska försöka ta det relativt lugnt ikväll så man är pigg imorn får se hur det går! Kommer nog gå bra eftersom inte Julia är med ikväll och när vi två dricker tsm blir det ofta kartefylla vet ej varför!! Haha! PUSS

Vi hade saknat varandra, jag och Roxy! ♥


Leker för fulla muggar!


Äntligen fredag.

Fredag och jag är ledig idag och hela helgen! Och vi har fullt upp hela helgen, ikväll födelsedags fest för Kamilla imorn återsken och julbord! :))) kommer blir en bra helg! nu ska jag äta upp min lunch och sen ska jag ta en promenix hem till Fanny och kolla hur fint dom har det, dom har verkligen gjort om allt! Jag är såå nyfiken! Och sen blir det en runda på stan måste förbi bolaget och även titta om jag hittar nått fint tills ikväll sen ska vi hämta flickorna vid tre. Åh äntligen har dom flyttar in till stan och jag kan gå dit hur som helst precis som förut!!! Vilken Lycka!

Minella var en liten tomte igår! :)


All you need is love.

Inget lucia tåg för min del men det gör inget, jag vet fortfarande inte vem som blev lucia. vi har försökt att kolla i tidningen men det stod inget :( aja.
Nu har jag precis ätit upp maten, blev taco paj! Mums! Hjärtat fick kasta i sig maten eftersom han, Mike , marcus och putte ska på bio. Dom skulle se hobbit, inte min typ av film. Så jag ska snart gå ner och mysa med Linda och Minella. Och snart flyttar dom så då kan man inte bara gå en trappa ner så får passa på sålänge dom bor kvar! Nu har jag även tagit helg! :) PUSS


All you need is love.

Inget lucia tåg för min del men det gör inget, jag vet fortfarande inte vem som blev lucia. vi har försökt att kolla i tidningen men det stod inget :( aja.
Nu har jag precis ätit upp maten, blev taco paj! Mums! Hjärtat fick kasta i sig maten eftersom han, Mike , marcus och putte ska på bio. Dom skulle se hobbit, inte min typ av film. Så jag ska snart gå ner och mysa med Linda och Minella. Och snart flyttar dom så då kan man inte bara gå en trappa ner så får passa på sålänge dom bor kvar! Nu har jag även tagit helg! :) PUSS


Lucia.

Godmorgon min vän! Lucia idag så ikväll blir nog till att kolla lucia tåget har dock ingen aning om vem som blev Enköpings lucia. Jag känner mig trött idag sov inte alls bra inatt, vaknade nästan hela tiden kändes det som och jag som brukar sova hela natten annars. tur att jag inte jobbar så länge idag utan 10-15 bara. Snart kommer Fanny på en liten morgon kaffe! :)) Ha en fin och mysig lucia. PUSS

Dom här små ska också ha lucia tåg idag och dom ska vara pepparkaksgummor! :)


Underbart.

Jag älskar verkligen att vara hemma hos mamma och Beijne. Det är sååååå mysigt!! Vi har även berättat vad vi önskar oss i julklapp osv, nu är det inte långt kvar till julafton och jag blir som ett barn på nytt på julafton. Men nu ska jag tvätta av mig mitt smink och krypa ner och kolla jul kalendern men min älskling. Puss & godnatt.


Jag och mamma har det bra! ♥


Myspys.

Jag och Mamma ligger i varsin schäslong framför brasan har det gött. Beijne och Micke sitter i köket och kollar och pratar trav ihopp om att vinna miljon. Mamma visade mig just en gammal bild på mig från när var i Spanien och berättade att H&M:s modell agenturer hade kommit fram och frågat om dom fick ha mig som barn modell och dom hade tagit massa foton på stranden på mig i smyg,men mamma sa nej och dom fick radera bilderna! Det hände ju faktiskt när jag och Micke var var på Bahamas också att jag blev frågad om det men eftersom jag inte var 21 och behövde målsmans underskrift så gick det inte och tur val väl det eftersom jag inte kan prata allt för bra engelska.

Den bilden när jag sitter med min kanin Bamse samma sommar var vi i Spanien.


Musik hjälpen.

Vi äter lunch här hemma istället! :) i väntan på Fanny sitter jag och kollar på musik hjälpen, så jäkla bra! Och jag ska självklart skänka pengar som jag gjorde förra året och Gina hon är ju bara på för härlig!


12-12-12

Idag är det 12-12-12, häftigt ju!! Tänk alla som födds idag och förlovar och gifter sig. Fint datum!

Jag vaknade för en stund sen och har just pratat med Ida som har blivit rödhårig, skit snyggt och det passar henne! Ska snart hoppa inne duschen för att sen eventuellt äta lunch med Fanny på stan, måste ändå ner på stan eftersom jag ska kolla på vinter skor och sen vid klockan tre är det möte på kupolen och sen vid fem är det gröt kväll på jobbet. Vi ska äta gröt och julskinke macka och få julklappar! :)

Hade tyvärr ingen ny bild så bjuder på en härlig sommar bild på mig och Kamilla! :)


Everything happens for a reason.

Nu ska jag krypa ner i sängen och kolla julkalendern med min fina, Om jag orkar hålla ögonen öppna vill säga. Jag blir verkligen helt slut efter jag jobbat lång pass. Men imorn är jag ledig! Så vi hörs imorn. PUSS




Sweet dreams.

Helt slut efter en hel dag med julklapps shopping, nu är vi nästan klara! Äntligen!! Så nu ska jag krypa ner i sängen och försöka sova tidigt för imorn blir det jobb 7-20:30. Godnatt och sovgott.

Tack för en super mysig dag min fina! <3


Love every moment.

Godmorgon min vän!

Skönt att sova ut idag, vi låg och kollade två avsnitt utav julkalendern imorse och bara myste. Hjärtat är ju ledig varje måndag i december, lyx!

Nu är vi på väg till Västerås för att handla julklappar lär ju iallafall komma hem med fler julklappar än vad jag gjorde sist när jag åkte! ! Så idag är det Bara julklappar eller först och främst iallafall. Ska även försöka hitta ett par nya boots. PUSS


the naked truth.


Godnatt.

Julbordet igår var jätte god och super mysigt, fortfarande mätt efter det! ;) nu är det godnatt. Trött tjej eftersom jag jobbat 7-20:30 idag och det gör jag även imorn med.


Trust in yourself. Do your best.

Fanny åkte just och skulle ha prov, lycka till min vän! Jag var väl inte allt för bra på att agera naturkunskaps lärare då jag knappt uttala orden!

Håller på och tvättar för fullt snart klar och när jag är klar ska jag ta en promenix ner på stan och fixa lite ärenden bl.a. Köpa schampo och balsam hos Chanel. Och när Fanny är klar plockar hon upp mig för då ska jag följa med och hämta flickorna på dagis!! :)


Friday.

Redan fredag och jag är ledig idag! Och ikväll är det julbord med Mike & Linda med föreningen, längtar redan efter julbordet det blir mitt första för i år men inte det sista, vi har några vi ska gå på!

Fanny kom imorse så vi åt god frukost tsm, så mysigt att ha frukost sällskap! ni har jag just sorterat tvätten, har tvätt stugan 11:00. Fanny sitter och pluggar för hon har prov klockan ett och jag ska snart förhöra henne, naturkunskap är det! Inte mitt bäst ämne men men!! ;)


Myspys.

Myser ute hos pappa och Monica! Det bjuds på kaffe, glögg och lussebulle! Underbart gott!

Jag och lillasyster! <3


@hairbychanel

Sitter hos Chanel och snackar skit med mamma och Chanel medans mamma blir fin i håret! :) efter blir det lunch, min mage är hungrig och kurrar massor! Idag är det perfekt vinter väder! Det var såå skönt att ta en promenix ner på stan idag, lite lätt snöfall och -2 ute, underbart! Erica ringde just och frågade om jag ville komma till skolparken och hänga med henne och Mollymus! men det får bli en annan dag för nu är det snart lunch! PUSS




Godmorgon!

Godmorgon min vän!
Varit uppe med tuppen idag på min lediga dag, vaknade när hjärtat's klocka ringde vid sju! Skönt att vara uppe tidigt ändå tycker jag. Då hinner man med att göra många saker idag! Vädret är bra idag inte så kallt och ingen snö storm tack och lov! Ha en bra dag! :) PUSS




Nu längtar jag faktiskt jätte mycket efter min fina, vi har inte setts på hela dagen!! <3


Follow your heart.

Oj vilken dag alltså! Jag kan verkligen inte komma ihåg när det var sånt här oväder sist!! Usch fy och blä! Vi pulsade ner i snön till vita elefanten på lunchen, plogg bilarna hann inte ens plogga fören det drev igen. Stackarna! Olyckor över allt typ, trafik inställt. Det har verkligen varit kaos idag.

Just kommit hem från middagen med jobbet, hade super trevligt och vi är ett sånt fint gäng!! Nu ska jag sätta på mig min onepiece och krypa ner i soffan och mysa tänker inte gå en meter utanför dörren! Ska även plocka ur disk maskinen och laga nått gott tills hjärtat kommer hem från sin träning vid halv nio. Ha en fin kväll! :) PUSS

Här ser ni lite av min nya tröja som jag köpte i måndags, jätte skön och snygg!


@planeringsdag

Snö kaos delux! Tur att hjärtat körde mig till planeringsdagen, guldvärd! Nu planeringsdag mellan 8:30-16:00 och lunch på vita elefanten och middag på parka astoria ikväll med jobbet, lyx! Ha en fin dag i snö kaoset och kör försiktigt!

Trött tjej imorse men glad ändå!


If you can dream it you can become it.

Dagen började med att Fanny kom hit på morgon kaffe, så blev en riktigt bra start på dagen! Jobbade 10-20:30 idag men dagen har gått super fort har även bakat peppar kakor ikväll på jobbet, så nu luktar hela jag pepparkaka! Hjärtat var så gullig och kom och hämta mig så slapp jag gå i det är kaos vädret. Nu ska jag hoppa in i duschen och sen krypa ner i sängen och då ska vi kolla julkalendern på svt play som vi gör varje kväll, mysigt! Är alltid en trogen följare utav julkalendern varje år och mysteriet på greveholm har ju alltid varit en favorit! :) imorn Planeringsdag mellan 8:30 -16:30 och sen middag på parka astoria med jobbet! PUSS

Lilla Molly kom och hälsa på idag med, behöver jag säga att jag är helt kääär i henne!


30/11


Shopaholic.

Hej min vän!

Blev inte riktigt som vi tänkt oss idag. Tänkte ju åka till erikslund med hjärtat och köpa julklappar. När vi skulle åka startade inte bilen, batteriet hade laddat ur eftersom den alltid är uppvärmd på morgon! Så idag hade de laddat ur. Så nu stor bilen på Volvo och blir laddad och det ska bytas batteri imorn, tur att svärfar jobbar där! :) så eftersom hjärtat fick fixa bilen osv så åkte jag med Erica till erikslund kom hem med ALLT annat förutom julklappar, ingen blev förvånad och inte jag heller. Köpte en tröja och lite underkläder och en hel del på IKEA såklart! Jag är nog tyvärr lite shopaholic. ;) men på måndag ska vi åka och då ska vi bara köpa julklappar. Nu ska jag plocka upp allt nytt och sen kasta mig i soffan och kolla tv, är själv till tio då hjärtat är på träning. PUSS

Denna sötnos sov i min famn idag på jobbet, en kollegas hundvalp! Åhhh hon är såååå söt!! :)


@IKEA


Isbjörnar ute!

Godmorgon!

Herre Gud vad kallt det är! Ska snart gå till jobbet. Idag blir det verkligen till att klä sig varmt!! Vid tre blir det erikslund som sagt! :) PUSS


Åh vilken mysig kväll vi har haft. God mat och massa mys. Så ett riktigt bra avslut på en fin helg! Mamma fick mysa med Minella också, så jävla söt och glad unge alltså! <3 nu blir det att kolla beck och sova tidigt ikväll för imorn ringer klockan sex! och sen blirdet erikslund för att handla jul klappar! :) PUSS


Myspys!


Första advent.

Nu är det inte långt kvar till julafton, det kommer gå så himla fort! :) på förmiddagen var vi ju på julmarknad, köpte lite smått och gott med mig hem! Två hjärtan och en krans! Sen åkte jag hem och Maria och Elias följde med upp så vi fikade med Linda och Minella här hemma, mysigt! Nu kom jag just hem från en härlig och uppfriskande promenix med Linda. Jag hade inga termo byxor på mig så frös om benen det är ju -10 ute. Så nu ligger jag i soffan och försöker tina upp i väntan på hjärtat, han har haft match i Uppsala!

Ikväll kommer mamma och Beijne hit på middag eftersom mamma jobbar till sex. Så slipper hon börja laga mat så det fixar vi ikväll, tacos blir det! Och sen har vi köpt pepparkakor och ädelost! Så ikväll blir det advents mys, åh vad jag älskar Julen!! :) PUSS



Nu blir det julmarknad.

Nu blir det jul marknad med svärmor, Maria och Elias! :)


1/12

Nu är jag hemma igen. Promenaden ner på stan gjorde mig piggare! Köpte även årets första julklapp. Köpte ett par nya vantar på HM, leopard handskar! Hitta ett par jätte fina byxor där men dom får nog vänta. Och Fanny blev så fin i håret, massa löshår och lockar! vi var också bjuda på mickes 30 årsfest men vi kan tyvärr inte gå. Då vi ska på middag ikväll. Men så kan det vara ibland och tanken på alkohol får mig att vilja spy! Fortfarande bakis... Ha en fin kväll! PUSS

Pappa tog den här fina bilden imorse när dom var ute i skogen, underbara vinter!


@hair by chanel.


Love it.

Wow, det är såna här dagar som gör att man älskar vintern, solen lyser vindstilla och -4, perfekt väder med andra ord!

Äntligen lite mer människa igen efter gårdagen! Jag och toan har varit bästa vänner hela morgonen... Men vi hade så himla roligt, jag skrattade så jag nästan kissa på mig! Alkoholen flöda och jag drack för mycket så ingen utgång för min del! Men det gör inget för tycker för festen ändå är roligast! Tack för en fantastisk rolig kväll fina ni! <3 har precis klivit upp fick frukost på sängen utav hjärtat.

Nu är Beijne här och ska dra om elen här hemma och byta alla el uttag + lamp knappar svarta har vi köpt! Snyggt! Så jag flyr fältet ett tag och låter dom fixa här hemma, det ska även kollas trav och det kan ju vara det tråkigaste ever! Så jag ska ta en promenix ner på stan till Chanel där Fanny är och ska fixa sitt hår inför kvällen! :) PUSS

Underbara bästa ni!


RSS 2.0