Lite utav dagen's shopping.

Jag som aldrig brukar handla eller hitta nått på sko punkten, dom här skorna är där ifrån och dom ser inte ens ut som sko punkten skor det sa till och med hon i kassan. Jag tycker ibland att deras skor ser ut att vara lite för plastiga men dom här är jag kär i och längtar efter våren nu! Dom kosta bara 199 kr st! :)


Torsdag's mys.

Ännu en ledig dag idag! Skönt att vara ledig två dagar i rad! Kom hem från erikslund runt fem. Köpte två par skor och massa saker på IKEA! Haft en jätte mysig dag med Linda och Minella, blev även god lunch och go fika. Vid sex åkte jag, hjärtat och Erica ut till Fia och Alex och kollade på lilla Filip och busade med Molly mus. Vi köpte ett par marin blå små converse skor till Filip och en leopard kofta till Molly! ♥ Nu ligger jag i soffan mätt och belåten. Jag köpte sallad från wickmans och hjärtat tog en pizza, jag känner mig stolt och nyttig! Hej beach 2013!!! Nu blir det kolla film och bara mysa.

Åh jag smälter Filip var sååååå fin! Och Molly mus hade blivit så stor och är lika söt och tokig som vanligt.


Mot erikslund.

Uppe med tupp fan imorse. Kunde inte somna om när hjärtat åkte och jobba. Så varit vaken sen sju. Kommer somna gott ikväll. Nu är vi på väg till erikslund för shopping! :)) PUSS


Onsdag.

Ledig dag och den har spenderats med fina människor! ♥ Helt galet va halt det var idag verkligen bambi på hal is och de såg jag garanterat ut som när gick vill jag lova. Efter lunchen med Chanel så gick jag till Sara och Liam och Jannice kom även så vi fika och hade det mysigt! Nu ikväll har jag varit hos Linda medans grabbarna tränade! Nu är det snart godnatt orkar knappt hålla mina ögon öppna! Så kommer somna så fort jag lägger huvudet på kudden. Imorn blir det erikslund med Linda och shopping shopping! Så bäst att vara utvilad då! :)) PUSS


Frukost framför nyhetsmorgon!


Grattis fina vän på födelsedagen! ♥

Jojjo och jag för läääänge sen!!


Godnatt.

Nu är det godnatt efter en mysig hemma kväll och god mat med mitt hjärta! Även pratat med en fin vän i telefonen väldigt länge, efter regn kommer solsken min vän! Imorn är jag ledig och då ska jag äta lunch med Chanel! ♥ Puss och godnatt.

Haha, TV4s hus doktor imorse. Lite brun haha omg galet alltså!! :))


Godmorgon.

Godmorgon! Åh jag har sovit som en prinsessa. Vi köpte även nya kuddar i helgen till sängen, hur sköna som helst! Och nu vill jag helst inte gå upp! Men måste gå upp, jobb 7-15 och sen ledig onsdag och torsdag. PUSS


En helt underbart mysig kväll hos familjen Mossvik och jätte god mat. Tre rätters! ♥


Storhandling - check.

Jag fattar inte det är Alltid fullt med folk på maxi, spelar ingen roll vilken dag och vilken tid nästan lika mycket folk ändå! Men jag vägrar också att handla någon annanstans så. Skönt nu är kyl och frys full igen och vi har köpt så i veckan ska vi pröva nya maträtter, spännande!

Ikväll bli det söndag's middag hemma hos familjen Mossvik med mamma och Beijne. ♥

Så här såg det ut när vi var på blomsterlandet. Letade som galning efter Micke och Felicia sen hittade jag dom vid fiskarna, kunde shoppa i lugn och ro iallafall! :)


Söndag.

Söndag igen. Den här helgen har gått ovanligt fort känns det som. För en stund sen åkte Flisan hem mysigt att ha henne sovandes här. Vi sov i sängen och hjärtat på soffan. Pappa, Monica och Hampus var här och fika en sväng nyss också. Nu ska vi åka och stor handla mat och sen ska jag visa er min nya kandelaber som jag har köpt idag och en jätte fin puff från Åhléns. PUSS

Min fina syster och fina Minella igår! ♥


Myspys! ♥


Myslördag.

Nu känner jag mig pigg och utvilad. Här hemma vaknade vi runt nio imorse det är väl typiskt när man får sova ut, men vi var pigga då så lika bra att gå upp! Så runt elva tog vi en kall men skön promenix ner på stan och åt en god lunch på kakelugnen och sen kom Erik och Maja dit också! :)

Vid tre kommer Linda och hämtar mig för då ska vi kolla grabbarnas match och ikväll ska min lilla syster sova här och ikväll är vi bjudna på middag hos våra fina vänner Linda och Mike! Ha en fin lördag! ♥ Puss

Hur söt får man bli? ♥ Fina Filip.


Godnatt ♥

Tillbringat fredag's kvällen i min onepiece och i telefonen med min fina vän Fanny med ett glas vin! ♥ Nu väntar jag på att tvätten ska bli klar så jag kan hänga den och sen tänkte jag gå och lägga mig så jag är pigg imorn och imorn ska jag sova ut!


Finally it's friday.

Äntligen fredag och en ledig helg, det behövs! Blev att jobba 73 timmar den här veckan isället då jag jobbade över både idag och igår, det är inte mänskligt att jobba så mycket på en vecka! Tjurig och trött som en tok har jag varit. + Att jag bantar och har lagt om min kost. Stackars min fina Micke, Tur att han är världens bästa och alltid förstår mig! ♥ Ikväll är han på afterwork med grabbarna och jag ska slänga på mig på soffan och inte röra mig en meter ikväll på sin höjd ta en dusch om jag ens orkar det! Har verkliget haft fullt upp hela veckan, det har varit en stressig vecka!

Har även kollat som en blå dåre på resor idag men eftersom vi letar hus så måste vi spara så mycket som möjligt men om jag hittar en billig resa kanske min bättre hälft tycker det är okey och vill följa med! Tur att han är ekonomiskt iallafall! :D Nu ska jag ta ett glas vin i min ensamhet och slänga mig på soffan, trevlig helg! ♥ Puss

Idag kom äntligen Finaste Filip till världen! ♥ Grattis Fia och Alex och lilla Molly som har blivit stora syster idag.


Torsdag.

Kallt som satan imorse -21. Tur att världens bästa kille körde mig till jobbet! ♥ Jag kom just hem för en stund sen, är verkligen helt slut i kroppen men har jobbat 65 timmar på en vecka så inte så konstigt, men är ledig i helgen så det är tur det! Och då kan jag sova ut!

Ska snart hoppa in i duschen och göra ordning mig för ikväll ska vi på middag hos pappa och Monica och mina små syskon! ♥

Så himla fint väder, helt galet! En bild när jag är på väg till jobbet.


Onsdag.

Jag är kär i vädret som har varit idag! Så underbart fint men kallt! Men har haft super varma kläder så jag har inte fryst så mycket. Sandra och Julian följde även med och åt lunch, jätte mysig hade vi och mycket att prata om. Efter lunchen gick jag hem till mamma där min gudmor också var så vi drack kaffe och satt framför brasan, så jäkla skönt! ♥


Lunch mys! ♥


Godmorgon onsdag.

Godmorgon!

Ska precis äta en god frukost! ♥ Idag börjar jag inte förens tre. Så vid tolv ska jag äta lunch på stan med Erica och Charlotte. Får ta vara på tiden som Charlotte är här! ♥ Idag är det -17 ute så på termobyxor sen när jag ska gå ner på stan. Burr, ge min sommar och sol nu tack! PUSS


Jag är så glad som har så fina vänner! ♥


Godmorgon!

Jag har tänkt på en sak. Så fort en med människa mår dåligt så då flyr en del fältet, why? Ska man inte stötta och hjälpa personen istället?! Aahh en del folk verkar ju iallafall inte vara funtade så! Själv skulle jag självklart hjälpa en person istället för att Fly!! Men alla är vi olika! "Jag visste inte hur jag skulle betee mig eller hur jag skulle göra" nä men fråga hur personen mår då kanske skicka iväg ett sms och bara höra av sig och ägna en tanke lixom. Det skulle nog betyda mer än att låtsas som att det inte hänt nått! Men del människor kan nog inte visa empati och sympati! Men det måste man kunna göra! Men sen när personen mår bra då är allt som vanligt igen..... En litet tanke bara!!

Nu ska jag gå upp från min varma sköna säng och fixa mig för jobb 10-20:30! :)) ha en bra dag i vinter kylan! -16 visar termometern här hemma. Friskt ute iallafall!!


Tack för en mysig kväll min vän! ♥


Äntligen är ni hemma!♥


Måndag och fullt upp.

Måndag igen. Veckan kommer gå i rasande fart då jag jobbar hela veckan och har mycket inplanterat som vanligt!

Dagen började med möte på jobbet, trött som fyfabian imorse när jag skulle upp! Sen till Chanel där Erica och Charlotte var, Erica färgade håret! Galet snyggt blev det!! Snart ska jag och hjärtis åka till Fanny eftersom dom kom hem inatt och jag har köpt lite grejer till mina små hjärtan! ♥ Och när grabbarna tränar ikväll så tillbringar jag kvällen hos Linda och Minella! Mys pys!


Söndag.

Nu är min jobb helg över. Den har gått så otroligt fort. Bara för att jag jobbat med bästa Malin och vi har haft så mysigt! ♥Nu ligger jag framför brasan med mamma och dricker ett glas vin och pratar och myser! ♥ Grabbarna kollar trav... Hahaha!


Godmorgon söndag.

Idag var det sommar jämförelse mot igår bara -7 imorse när jag gick till jobbet! :)) nu dricka lite kaffe! ♥

Jag saknar våra suddiga kvällar!


Snar godnatt. ♥

Kom just ut från en varm och skön dusch. ♥ Ska göra lite te och krypa ner i soffan och vara lite social med hjärtat och Mike innan jag går och lägger mig.
Jag är så fruktansvärt trött så somnar nog i soffan ska ni se. Hoppas ni haft en fin dag. Puss

Haha, jag och pappa kör mot varandra.... Utklassning.... Haha älskar pappas namn! :)))


-21 och isbjörnar ute.

Uppfriskande att gå till jobbet iallafall och jag vaknade till vill jag lova, fy bubblan vad kallt det är ute!! Nu håller jag på att värma upp mig med en stor kopp kaffe!! :))


Yatsy.

Kom hem från jobbet nyss, stannade kvar lite längre eftersom jag och Malin spelade lite yatsy och jag VANN!! :)) wihooo!! nu ligger jag i soffan och kollar farmen i väntan på att hjärtat ska komma hem från sin innebandy match! Sen blir det lite mys innan det är lägg dax eftersom klockan ringer sex imorn bitti. Kommer vara isbjörnar ute då... Burr!!

Våran söta katt på jobbet!! ♥


Trevlig helg! ♥

Men vilken härligt väder att vakna till. Klarblå himmel och sol ute! man blir ju så lycklig av lite sol eller iallafall jag. Jag ska gå upp och äta lite frulle nu. Skickade även sms till Erica och frågade om vi skulle träna så antingen blir det träna eller en riktigt skön powerwalk! :)) i helgen är min jobb helg så börjar 15:00 idag och lördag söndag 7:00-20:30, därför vi hade lite fredag's mys igår och filmen var hur bra som helst! Helgen kommer gå super snabbt då jag jobbar med bästa Malin och vi gör alltid så mycket roligt! :)) ha en trevlig helg och njut utav det fina vädret! PUSS



Myspys ♥


Torsdags mys med tjejerna! ♥

Nu har jag precis ätit god mat med min fina och han har köpt grönsaker och dipp osv och nu ska vi kolla film, taken 2 blir det! Vi har lite fredag's mys ikväll istället ♥ eftersom jag jobbar hela helgen!

Haft en hel dag med tjejerna. Tack för en mysig dag! ♥


Underbara lediga dag.

Idag är jag ledig! Så ligger fortfarande i sängen men ska snart gå upp och äta lite frukost! Vid tolv kommer Fia och plockar upp mig och då blir det lunch på stan med Fia, Challe och Erica! ♥ Challe ska även färga och klippa håret hos Chanel och jag ska göra sällskap! Ikväll skulle vi egentligen åkt på middag hos Pappa och Monica men mina små syskon är sjuka så vi hoppar det och tar det nästa vecka istället, jag vill inte bli sjuk igen! Men nu måste jag gå upp och sätta fart så jag hinner ska äta frulle, duscha och göra ordning mig och allt brukar ta sin lilla tid för mig! :))) PUSS


Onsdag.

Dagen har tillbringats med min fina vän. Sandra och hennes söta Julian, jag blev kär!! Åt en god lunch på wickmans och sen hämtande vi fina Meyis på dagis! :) ♥ tack för en mysig dag!! PUSS


Jag smälter, hur söt får man bli?! ♥


En riktigt god morgon! 😊


Godmorgon.

Godmorgon min vän!

Sitter i soffan och kollar på Nyhetsmorgon och har det gött. Vid 8:40 kommer Git och hämtar mig för idag ska vi ha utbildning hela dagen, autism utbildning ska bli riktigt intressant! Ha en fin dag! Puss


Kommer sakna er ♥

Idag åkte dom här små juvelerna till Teneriffa, hoppas ni får en mysig vecka med massa sol och bad! ♥


Söndag ♥

Jag har hållit igång sen jag vaknade imorse! Vid tolv åkte vi i illfart till IKEA jag och Erica det blev en snabbis verkligen köpte lite nytt till hemmet bl.a. Lampor, brickor, ljus och lite smått och gott. Var tillbaka vid halv tre åkte till återbruket och slängde våran gamla toa och handfat. Vid tre var vi på kalas hos Sara och Fredric eftersom Sara fyllt år, massa gott fika var det! Tur jag hade min tjockis dag idag då!! :))) efter det åkte vi och handlade sen hem och trixa och fixa och sen börja med maten för ikväll bjöd vi hem mamma och Beijne på mat! ♥ Så dom gick precis och nu ligger vi i soffan som två utslagna sälar iallafall jag! Ska snart hoppa in i duschen och sen ska vi kolla någon bra film och mysa innan det är dax att krypa ner till sängs. Den här veckan är det fullt upp för min del men ledig på torsdag! PUSS


Mys lunch med fina vänner! ♥


Underbara lördag.

Äntligen, känner jag mig helt pigg efter min feber! Har fått tillbaka min energi igen! Tack vare att jag verkligen vilat i tre dagar och nu är jag alldeles för utvilad och uttråkad! :))

Idag blir det lunch med mina tjejer på stan, super mysigt ska det bli!! ♥ dom är bakfulla som as eftersom dom drack igår och själv är jag pigg och utvilad! :)) Därefter kolla på grabbarnas match i hummelsta med Linda & Minella sen är vi bjudna på middag hem till Linda och Mike med Erik och Maja ikväll. En lugn och härlig lördag! ♥


Fredag och jag är feberfri.

Fredag redan och jag har varit sjuk i tre dagar. Men idag är jag HELT feberfri! :))) men jag är helt slut i kroppen efter febern eftersom jag inte ätit så bra dom senaste dagarna. Men nu är jag till och med sugen på lunch så ska äta några pannkakor från gårdagen, ett friskhets tecken är när man börjar bli hungrig! :) men har varit hemma hela dagen och bara vilat och kommer tillbringa hela fredagen här i soffan! Har ju aldrig legat stil så här mycket som dom senaste dagarna. Har ju fan liggsår nästan! Men jag vill inte bli sjuk igen så ska fortsätta vila hela dagen. Nu lunch och en film. PUSS

Rosor gör en alltid piggare! ♥


:(((

Blir inget jobb för mig imorn då min feber kommer från och till idag, hoppas jag är feberfri imorn iallafall! Jag vill bli frisk nu och jag saknar mina arbetskamrater! Men är ledig i helgen så ska verkligen vila upp mig så jag kan jobba på måndag iallafall. Och imorn är det fest hemma hos Erica med tjejerna också och jag kan inte gå! Skit också! :(( jag som så gärna ville det och har sett fram emot det! ♥

Hjärtat har pysslat om mig ikväll, lagat pannkakor till mig och nu ska vi kolla film och bara mysa! ♥

Fick ett mms nyss av mina fina arbetskamrater! Det värmer i hjärtat! ♥♥♥


Torsdag.

Igår låg jag sov hela dagen och kvällen. Åt ingenting på hela dagen, hjärtat åkte till donken och hämta mat åt två tuggor somnade. Det var hemskt!! Ryssen var här igår och satt dit våran nya toa. Så snart är badrummet klart! :))

Idag känner jag mig piggare och har till och med gått upp och ätit frukost och just kollat DH, kan aldrig se samma avsnitt för många gånger! Tog tempen nu ingen feber, yeeeees!! Känner mig som en människa igen iallafall så imorn ska jag jobba som det känns som nu! :)) PUSS

Inte allt förr pigg tjej igår..


Sjuk.

Åhhh så tråkigt! Jag är sjuk så fick ringa till jobbet och sjuk anmäla mig imorse. Jag mådde så fruktansvärt illa igår kväll när jag skulle sova och imorse med, kändes som jag skulle spy hela tiden! :( sen är jag helt tung i kroppen och jätte trött. Så ligger fortfarande i sängen och sover från och till! Men nu mår jag iallafall inte illa så ska gå upp och försöka få i mig nått att äta! Imorn vill jag vara frisk så jag kan jobba!!! Hatar att vara sjuk och jag är ALDRIG det!! Skit dag!!


Tisdag.

Tog en powerwalk runt sex tiden med hög musik i öronen så jäkla skönt! Så nu är jag helt slut och ska hoppa in i duschen nu och sen krypa ner i soffan och kolla Hollywood fruar, älskar det och dom är ju för roliga! haha! Imorn ringer klockan tidigt. Jag längtar lördag för då får jag sova ut! ♥ PUSS


Premiär tvättar.

Nu är nästan vårt badrum klart, imorn ska dom bara byta till den nya toaletten som vi köpt sen så. Jag ligger och lyssnar på tvätt maskinen som går hur tyst och fint som helst, jag premiär tvättar ikväll! Fyfabian vad skönt att ha tvättmaskin uppe och slippa konka 3 Ikea påsar med kläder till tvättstugan. Ska snart hänga upp den och sen gå ut och ta en promenix med lite musik i öronen, skönt! PUSS

Min lunch idag, vill inte vara pumba längre!!


Trött, tröttare, tröttast.

Jag ska ta bort måndagar och speciellt måndag mornar från kalendern! Tröttare än tröttast idag men så är det väl när man varit lång ledig. Tur jag börjar sju hela veckan så jag kan ställa om mig så jag somnar vid tio på kvällarna och inte runt tolv halv ett. Nu blir det jobb till halv fyra! Ha en fin dag! :)) PUSS

Hitta nemo i 3D var riktigt braa! Tack för en mysig dag igår! ♥


Tack för en jätte trevlig & mysig kväll igår! ♥

Vid halv tre ska jag på bio med Chanel, William och Astrid. ♥ Hjärtat och Beijne ska fixa vårat badrum idag! :)) så nu ska jag gå upp och äta frukost innan det sätts igång!


Erikslund & Middag.

Igår hade jag och hjärtat riktig hemma mys kväll med ost och kex, chips och drack vin och bara hade det mysigt, bara vi två!! ♥ Idag har vi pysslat hemma sen drog vi till erikslund och nu har vi precis kommit hem där ifrån. Vi köpte toalett, handfat och skåp osv. Kommer bli kanon bra! :)) Flyttat in tvätt maskinen i badrummet nu också. Jag längtar tills allt är klart och man kan få tvätta och slippa springa ner i tvättstugan osv. Nu ska jag börja göra ordning mig för kvällen. Vi ska till min Gudmor Sussie och Richard på middag ute i härkeberga med mamma och Beijne! :)
 
Jag och min fina gudmor Sussie för länge sen på nyår! ♥

Jag saknar dig varje dag! ♥


Underbart! ♥

Jag älskar att vara här och bli ompysslad och sen blir det lunch med Chanel! ♥ Blir även en runda på stan, ska boka tid för mina naglar!


@Hair by Chanel.

Nu är jag hos Chanel och ska fixa håret! toppa, färga osv! :) Chanel har köpt frukost och tre nya tidningar för att jag skulle komma, världens bästa!! ♥ hörs sen! Puss

Står om min favoriter också, beckhams.


Godnatt! ♥

Åh vilken mysig kväll! ♥ Minella var lika snäll som vanligt, hon har börjat "prata" så mycket nu och det är såå härligt och sen sov hon i min famn också, det är så mysigt!! Hon åkte hem runt nio. Då åkte vi till lotta och Kent och sa hejdå till Jimmy o Sara o William som åker hem till Jönköping imorn, dom har redan varit här en vecka och det går så fort! Juste maten som vi åt ikväll var verkligen super god, hjärtat lyckades verkligen med maten! Fem av fem! :) Nu ska jag försöka och sova för imorn ringer klockan vid nio. PUSS


Love it.

Dagen har tillbringats med Fanny och mina små flickor! Fikat, myst och lekt. Nu kan båda säga Paulina!! :)

Ikväll är det hjärtat som ska stå för mat lagningen, spännande! det blir laxpasta med färsk pasta och spenat och en god sallad! Ska bli såå gott! Vid sex kommer lilla Minella hit vi ska vara barnvakt, mys pys! ♥ PUSS

Fika mys!


Torsdag.

Hej min vän!
Nu har min helg börjat! ♥

Det märks att man varit lång ledig lite för länge. Jätte svårt att somna på kvällen och vill sova länge på dagarna. Ligger fortfarande i sängen!! :O just pratat med Fanny hon låg också i sin säng skönt då är man inte ensam om det, då känns det lite bättre! Vi skulle höras när vi gott upp så får se vad vi hittar på för skojj. Men det som är det är ju att hjärtat åker till jobbet vid sju och då är jag klar pigg osv men sen tänker jag vad fan ska jag upp och göra nu och då runt åtta brukar ja somna om och då blir det att klockan blir så här mycket ich sen är man jätte trött!!! Så jag ska börja gå upp vid sju istället får försöka gå ut och gå då :) nä men nu ska jag ta och gå upp!

Nyårsafton ♥


Det värmer i hjärtat när man får höra sånt här från en vän! ♥


Är det vår idag?

Nu här jag städat hela morgon och plockat i ordning och hängt in alla nya kläder i garderoben osv, nu är det propp fullt som vanligt...så nu är det dax för resning igen men det får bli en annan dag. För nu ska jag göra ordning mig för att hå till Linda och dricka kaffe innan jag börjar jobba vid tre. Idag är det ju verkligen som vår väder! :)) men det kommer ju garanterat komma mer snö snart.. Ha en fin dag. PUSS

Sötaste Lill korven igår, fick båda pussar och kramar! ♥


Nyårs dagen.

Ligger helt utslagen i svärmors soffa och kollar på ivanhoe. Ikväll är det middag här med deras släkt, hemma gjord pizza blir det!! :)))


Välkommen 2013♥

Humöret blev på topp igår efter min lilla powernap. Så vid fem var jag hos Linda & Mike. Vi var ju som sagt ett litet gäng där igår så vi åt jätte god tre rätters middag och skrattade i massor. Vid tolv skålade vi in nya året med raketer och skumpa! ♥Tack för ett jätte trevligt nyår!

Kommer mer bilder sen.


RSS 2.0